Rólunk

Cégünkről

Rólunk,

Vállalkozásunkat 2003-ban alapítottuk, azóta foglalkozunk fő profilként mezőgazdasági és vidékfejlesztési pályázatok készítésével, pályázati tanácsadással, illetve a megvalósulást segítő projektmenedzsmenttel. Cégünk alapítója és vezetője, Gubacsi Zoltán 2004 óta regisztrált szaktanácsadó, 2002 óta foglalkozik pályázati tanácsadással, és pályázatírással ezzel biztosítva a stabil hátteret a vállalkozás számára.
Az elmúlt 20 évben KAP, VP, EMVA, LEADER, NAKVI Tanyafejlesztési program, AKG, NFA földbérleti pályázatok, NEA, GINOP, DAOP, AVOP, és SAPARD támogatási programokban végeztünk projektmenedzsmentet és pályázatírást.
500 projekten vagyunk túl, melyek többsége építési beruházás és eszközbeszerzés volt az agrárium teljes területéről, de turisztikai, illetve fiatal gazda pályázatokban éppúgy otthonosan mozgunk.
Tevékenységünket megfelelő biztosítások mellett végezzük, illetve kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a pályázatírás területén, cégünk szakértelme által komplex szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink részére, akik új beruházásaikat kívánják megvalósítani.
Erősségünk az ügyfélközpontúság, a több, mint 20 éves szakmai múlt, a több száz, már megvalósult pályázatban,- és a nagyértékű építési beruházásokban szerzett sok éves tapasztalat.
Mindezek mellett kialakult kapcsolatrendszerrel rendelkezünk, a hozzánk forduló ügyfelek a mi segítségünkkel megtalálhatják a saját igényeiknek és a projekt elemeihez leginkább megfelelő tervezőket, mérnököket, kivitelezőket, illetve gépforgalmazókat.

Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink tervei és elképzelései teljes körűen megvalósításra kerüljenek, az Önök sikere a Mi sikerünk is!

Slide01
 • 20+

  Év tapasztalat

 • 500+

  Pályázat

Csapatunk

 1. Gubacsi Zoltán

  Ügyvezető

 2. Ökrös Erika

  Irodavezető

 3. Nagy Tünde

  Vezető pályázati referens

 4. Csordás Anita

  Vezető pályázati referens